Intrebari frecvente

Coletul va fi expediat prin firma de curierat GLS si ajunge la dvs. in 1-2 zile lucratoare.

– posibilitatea de plată ramburs (numerar), în momentul primirii coletului, prin intermediul agentului de curierat;

– posibilitatea de plată prin transfer bancar (este necesar să ne contactați în momentul plasării comenzii pentru a beneficia de această modalitate de plată).

Eficiența Activslim este confirmată de mii de persoane din toată Europa.

Pentru siguranța și încrederea clientilor din România Activslim a fost supus procedurii oficiale de notificare la autoritățile românești, obținând cu succes avizul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA București) – Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului (SNPMAPS).

IBA București a decis că Activslim poate fi comercializat și utilizat, conform prevederilor legale în vigoare.

Alătură-te miilor de persoane care deja s-au convins de eficiența Activslim.

Oferim clientului posibilitatea de a returna produsele comandate, în termen de 30 de zile de la primirea lor, indiferent de motiv.

Pentru a începe procedura de retur, clientul trebuie să completeze talonul de retur pe care il primeste impreuna cu factura, numele pe care a fost plasată comandă și un cont IBAN în care dorește returnarea sumei aferentă comenzii. După confirmarea primirii acestor informații, în decurs de 1-2 zile lucrătoare, agentul de curierat va ridica coletul de la adresa clientului.

Produsele se vor returna în stadiul în care se află în momentul solicitării returului (indiferent dacă au fost utilizate sau nu).

Returul este gratuit. Clientul nu va suporta nici un cost aferent returului. Suma restituită va fi exact cea achitată în momentul achiziției produsului.

Restituirea sumei se va efectua prin transfer bancar în termen de 1-2 zile lucrătoare de la recepționarea și verificarea produselor returnate.

În cazul în care comanda este returnată parțial (doar o parte dintre produsele comandate), se va pierde discountul acordat comenzii inițiale, urmând sa se returneze doar diferența rămasă.